Wij gebruiken cookies op onze website. Door onze website te gebruiken, stemt u in met dit beleid en stemt u ermee in dat wij cookies gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid.

Meer weten
Aanvaarden
Miska's Cupcake Atelier

Cupcakeworkshop voor kinderfeestjes

Aandacht! Omwille van de Corona pandemie kunnen er voorlopig geen workshops ingepland worden. 

Wat?

Er wordt voor de workshop 3 uur uitgetrokken waarin de kinderen 2 uur actief zullen deelnemen aan de workshop.

In het 1ste uur maken we samen het cupcakebeslag dat daarna tijdens het 2de uur in de oven gaat. Dit uurtje kan vrij ingevuld worden en kunnen de kinderen hun energie even kwijt ;-)

Tijdens het 3de uur zullen we de cupcakes versieren met suikerpasta. Elk kind kan 2 grote en 2 kleine cupcakes versieren. Vooraleer we starten met versieren leg ik de basisprincipes uit adhv een voorbeeldje in thema naar keuze van de jarige. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag. Ze kunnen het voorbeeldje steeds namaken of iets zelf naar keuze maken. Ik heb steeds heel veel leuke spulletjes mee waarmee ze kunnen werken en hun fantasie kunnen laten gaan. Voor degene die minder creatief zijn heb ik ook steeds wat voorbeelden mee op papier die hen kunnen inspireren.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de vrijheid krijgen om zelf aan de slag te gaan met hun fantasie. Daarnaast help ik hen verder waar nodig en geef ik verdere tips doorheen de workshop.


Duur: 3uur

1ste uur: deeg maken met z’n allen
2de uur: vrije invulling terwijl de cupcakes in de oven zitten.
3de uur: decoreren van de cupcakes met suikerpasta


Kostprijs:

€14 per kind met een minimum van 10 kindjes en een maximum van 12.
Zijn er meer dan 12 kindjes? Gelieve contact op te nemen en dan bekijken we of het praktisch mogelijk is.
Zijn er geen 10 kindjes? De workshop kan doorgaan aan het minimumtarief voor 10 kindjes. Er zullen dan ook cupcakes voorzien worden voor 10 kinderen zo kunnen de aanwezige kindjes méér cupcakes versieren.


Locatie:

Bij u thuis of op andere eigen gekozen locatie. De verplaatsing binnen een straal van 10 km wordt niet aangerekend.


Leeftijd:

Vanaf 6 jaar


Dient er iets voorzien te worden?

Alle ingrediënten en spullen worden meegebracht dus daarvoor hoeft u niets te voorzien.
Het enige wat voorzien dient te worden is een doosje om de 4 cupcakes te kunnen meenemen naar huis. Aangezien ik voorstander ben van herbruikbare verpakkingen voorzie ik zelf geen kartonnen doosjes. Bijvoorbeeld een plastic doosje dat de ouders meegeven aan hun kind.

 

Tot binnenkort! Ik kijk er alvast naar uit!

Groetjes,

Mariska