Miska's Cupcake Atelier

Moederdag

Speciaal voor moederdag hebben we 2 nieuwe botercreme toppings gemaakt:

  1. Gezouten karamel chocolade botercreme. 

  2. Ruby chocolade botercreme. (De ruby chocolade is een type chocolade met een roze kleur en bessensmaak. Zowel de kleur als de smaak zijn afkomstig van de gebruikte cacaobonen en niet van toegevoegde kleur- of smaakstoffen.)

Standaard zijn onze geschenkdoosjes gevuld met deze 2 cupcakes. Indien je liever een andere smaak uit ons assortiment wenst kan je dit doorgeven tijdens het plaatsen van je bestelling. 

Het geschenkdoosje omvat 2 cupcakes met licht gezouten karamel botercrème en 2 cupcakes met Ruby chocolade botercrème. Beiden zijn afgewerkt met bijpassende Moederdag decoratie.

Het geschenkdoosje omvat 3 cupcakes met licht gezouten caramel botercrème en 3 cupcakes met Ruby chocolade botercrème. Beiden zijn afgewerkt met bijpassende Moederdag decoratie.

De Moederdag box is een mix van verschillende lekkernijen: 3 Moederdag cupcakes afgewerkt met een licht gezouten karamel botercrème en Ruby chocolade botercrème, 2 mini cupcakes met botercrème, 1 potje tiramisu, 3 koekjes gedecoreerd met icing en een heerlijke brownie van pure chocolade.

Info

  • Datum van levering is 09/05 & 10/05
  • ​​​De betaling kan momenteel enkel per overschrijving om zo contactloos te kunnen leveren. ​​​​​​​
    Heeft u verder nog vragen of is er iets niet duidelijk? Klik dan hier om me te contacteren.

Tot dan!

Liefs,
Mariska